conversation_by_aui
-
Powiedz mi proszę, te sprawdzania są na których slajdach
-
Powiedz mi proszę, te sprawdzania są na których slajdach
[eduexe-intent]course_content[/eduexe-intent]
Oto lista wszystkich ćwiczeń sprawdzających w kursie, z podziałem na komponenty:- Komponent 3: slajdy 2 („Sprawdź, czy rozumiesz”), 5 („Sprawdź się!”) i 6 (Zaznacz zastosowania).[eduexe-source]3:2[/eduexe-source]
- Komponent 4: slajdy 6 („Sprawdź, czy rozumiesz”), 7 („Zagadka”) i 12 (Zadanie z wykresem).[eduexe-source]4:6[/eduexe-source]
- Komponent 5: slajdy 5 i 12 (oba to „Sprawdź, czy rozumiesz”).[eduexe-source]5:5[/eduexe-source]
- Komponent 6: slajdy 5 („Sprawdź, czy umiesz”) i 6 (Pytanie o zawieranie zbiorów).[eduexe-source]6:5[/eduexe-source]
-
Na którym komponencie jestem aktualnie
-
Na którym komponencie jestem aktualnie
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
Na podstawie Twoich postępów, aktualnie znajdujesz się w komponencie 6.Dane wskazują, że ostatnie zadania, które wykonywałeś/aś, znajdują się właśnie w tym rozdziale. Jedna z Twoich odpowiedzi w tym komponencie jest niepoprawna, co sugeruje, że możesz jeszcze nad nim pracować.
-
Wszystkie odpowiedzi sa poprawne. Już poprawiłem tę złą. A które to slajdy?
-
Wszystkie odpowiedzi sa poprawne. Już poprawiłem tę złą. A które to slajdy?
Cieszę się, że udało się wszystko poprawić.W komponencie 6, w którym się znajdujesz, ćwiczenia sprawdzające są na dwóch slajdach:
- Na slajdzie 5 znajduje się ćwiczenie „Sprawdź, czy umiesz”, które dotyczy operacji na zbiorach rozmytych. [eduexe-source]6:5[/eduexe-source]
- Na slajdzie 6 jest pytanie o zawieranie się dopełnień zbiorów. [eduexe-source]6:6[/eduexe-source]
-
Który komponent właśnie rozpocząłem i na których slajdach znajdują się zadanka
-
Który komponent właśnie rozpocząłem i na których slajdach znajdują się zadanka
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
Na podstawie Twoich postępów, właśnie rozpocząłeś/aś komponent 7.W tym komponencie, który jest podsumowaniem ważnych własności zbiorów rozmytych, nie ma żadnych zadań ani ćwiczeń sprawdzających. Skupia się on na wyjaśnieniu, czym różnią się zbiory rozmyte od klasycznych.
-
Na którym slajdzie pojawia się pierwszy obrazek z przykładem w komponencie 7?
-
Na którym slajdzie pojawia się pierwszy obrazek z przykładem w komponencie 7?
Pierwszy obrazek w komponencie 7 pojawia się na drugim slajdzie. Ilustruje on przykład opisany na slajdzie pierwszym. Przedstawia wykres, na którym widać, że element może jednocześnie należeć do zbioru rozmytego i jego dopełnienia (np. osoba o wzroście 170 cm jest w pewnym stopniu "wysoka" i "niska"). [eduexe-source]7:2[/eduexe-source]