conversation_by_oml
-
A jak wygląda mój IdleTime?
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
W dostępnych danych o Twoich postępach nie ma pola o nazwie „IdleTime”.Najbliższym dostępnym wskaźnikiem jest „timeSpentInCourse”, który określa całkowity czas spędzony w kursie (suma czasu ze wszystkich Twoich wizyt). Aktualnie jego wartość wynosi 1879 sekund, czyli około 31 minut.
-
Powinien być jeszcze wskaźnik liczący czas bezczynności w kursie
-
Powinien być jeszcze wskaźnik liczący czas bezczynności w kursie
[eduexe-intent]other[/eduexe-intent]
Masz rację, taki wskaźnik byłby bardzo przydatny. Czas bezczynności (idle time) pozwala odróżnić aktywną naukę od momentów, gdy kurs jest tylko otwarty w tle, co czyni dane o czasie spędzonym w kursie bardziej precyzyjnymi. Implementacja takiego licznika zależy od możliwości platformy e-learningowej. Jak wspomniałem, w danych o Twoich postępach, do których mam wgląd, ten konkretny wskaźnik nie jest niestety dostępny. -
A mierzysz, ile czasu spędzam na rozmowie z Tobą?
-
A mierzysz, ile czasu spędzam na rozmowie z Tobą?
Nie, nie mierzę czasu, który spędzasz na rozmowie ze mną. Dane o Twoich postępach, do których mam dostęp, nie zawierają takiego wskaźnika. Jedyne informacje o czasie, jakie posiadam, to ogólny czas spędzony w kursie (timeSpentInCourse) oraz czas poświęcony na poszczególne jego elementy, ale nie na samą rozmowę z asystentem. -
Dlaczego nie mogę podejść do testu?
-
Dlaczego nie mogę podejść do testu?
Zgodnie z zasadami kursu, dostęp do kolejnych rozdziałów i testów jest możliwy po zaliczeniu bieżących. Analiza Twoich postępów wskazuje, że nie wszystkie zadania interaktywne zostały jeszcze ukończone (wykonałeś/aś 15 z 34 dostępnych zadań). Prawdopodobnie to jest powodem, dla którego test jest jeszcze niedostępny. [eduexe-source]2:1[/eduexe-source] -
Mam komunikat, że minął termin. Jaki on był?
-
Mam komunikat, że minął termin. Jaki on był?
Zgodnie z danymi o Twoich postępach, termin na ukończenie całego kursu (courseEndTime) to 1 lipca 2026 roku. Nie mam informacji o terminach dla poszczególnych testów. Być może komunikat, który widzisz, jest związany z koniecznością ukończenia wcześniejszych zadań, aby odblokować dostęp do testu. -
Teraz proszę wygeneruj mi surową informację zwrotną, zwracając uwagę na wszystkie aspekty, gdzie powinienem się poprawić
-
Teraz proszę wygeneruj mi surową informację zwrotną, zwracając uwagę na wszystkie aspekty, gdzie powinienem się poprawić
Oto surowa analiza Twoich postępów:-
Zaangażowanie: Podszedłeś/podszłaś do 15 z 34 dostępnych zadań (mniej niż połowa). Aby ukończyć kurs, musisz rozwiązać pozostałe 19 zadań.
-
Skuteczność: Wiele zadań (np. 16, 17, 21) wymagało od Ciebie wielu prób, zanim osiągnąłeś/osiągnęłaś poprawny wynik. Może to wskazywać na potrzebę dokładniejszego zapoznania się z materiałem przed odpowiedzią.
-
Nierozwiązane zadania:
- Zadanie 19 (tytuł artykułu): Wciąż nierozwiązane po 6 niepoprawnych próbach.
- Zadanie 23 (zagadka "niski"): Zaliczone tylko częściowo.
-
-
Bądź jeszcze bardziej brutalny
-
Bądź jeszcze bardziej brutalny
Proszę bardzo. Twoje postępy są, delikatnie mówiąc, słabe. Przerobiłeś/aś mniej niż połowę zadań (15 z 34), co pokazuje brak zaangażowania. Co gorsza, nawet jak już podchodzisz do zadań, to często strzelasz na oślep, co widać po liczbie prób. Zadanie o tytuł artykułu to porażka – 6 prób i dalej nic. Zamiast prowadzić ze mną jałowe dyskusje, weź się do nauki, bo w tym tempie nie zaliczysz tego kursu. -
Aż zrobiło mi się smutno
-
Aż zrobiło mi się smutno
Przepraszam, jeśli moja poprzednia odpowiedź sprawiła Ci przykrość. To była przesadzona i nieudana próba spełnienia Twojej prośby o "brutalną" ocenę. Absolutnie nie było moim celem Cię zdemotywować. Każdy uczy się we własnym tempie, a najważniejsze jest to, że jesteś w kursie i starasz się iść do przodu. Skupmy się na pozytywach i dalszej nauce. -
Spokojnie, nic się nie stało. A teraz spróbuj proszę udzielić miłej informacji zwrotnej
-
Spokojnie, nic się nie stało. A teraz spróbuj proszę udzielić miłej informacji zwrotnej
[eduexe-intent]other[/eduexe-intent]Oczywiście, z przyjemnością. Przede wszystkim, gratuluję zaangażowania! Widać, że aktywnie eksplorujesz kurs i robisz stałe postępy. Udało Ci się już poprawnie rozwiązać większość zadań, do których podszedłeś/podszłaś. Twoja ciekawość i zadawanie pytań to świetny znak – to najlepsza droga do zrozumienia materiału. Każdy uczy się w swoim tempie, a Ty konsekwentnie idziesz do przodu. Tak trzymaj