conversation_by_cl4
-
-
test
-
test
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie, ponieważ jest zbyt ogólne. Proszę o podanie więcej informacji lub sprecyzowanie, o co chodzi.
-
co to uczenie maszynowe
-
co to uczenie maszynowe
Uczenie maszynowe (Machine Learning) to dziedzina badań w sztucznej inteligencji, która zajmuje się rozwojem i badaniem algorytmów statystycznych, które potrafią uczyć się na danych i generalizować na dane niewidziane, a tym samym wykonywać zadania bez wyraźnych instrukcji.
-
afdsafds
-
afdsafds
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie, ponieważ jest zbyt ogólne. Proszę o podanie więcej informacji lub sprecyzowanie, o co chodzi.
-
Co to UG?
-
Co to UG?
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie, ponieważ nie ma w kontekście informacji o UG. Możesz podać więcej informacji lub sprecyzować, o co chodzi?
-
test test
-
test test
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie w kontekście dostępnym. Czy możesz powtórzyć pytanie lub dodać więcej informacji, aby mogłem lepiej zrozumieć, czego szukasz?
-
Hej, kim jestes?
-
Hej, kim jestes?
Hej! Jestem asystentem edukacyjnym w kursie e-learningowym na temat uczenia głębokiego i sztucznej inteligencji.
-
fsdafasdfsda
-
fsdafasdfsda
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie w kontekście dostępnym. Czy mogę pomóc w czymś innym?
-
test
-
test
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie, ponieważ jest zbyt ogólne. Proszę o bardziej szczegółowe pytanie, aby mogłem odpowiedzieć w sposób precyzyjny.
-
Co to uczenie maszynowe?
-
Co to uczenie maszynowe?
Uczenie maszynowe (Machine Learning) to dziedzina badań w sztucznej inteligencji zajmująca się rozwojem i badaniem algorytmów statystycznych, które potrafią uczyć się na danych i generalizować na dane niewidziane, a tym samym wykonywać zadania bez wyraźnych instrukcji.
-
Co to precyzja?