conversation_by_pp9
-
Jakie pytania są w teście końcowym?
-
Jakie pytania są w teście końcowym?
[eduexe-intent]course_content[/eduexe-intent]
Test końcowy (komponent 35, slajd 3) to "końcowy test umiejętności" lub "zadanie końcowe" (komponenty 36 i 37 w metadanych). Do jego wykonania potrzebny będzie Google Teachable Machine oraz pobrane z kursu materiały i modele. W dostępnych materiałach kursu nie ma listy konkretnych pytań składających się na ten test, jest on opisany jako zadanie praktyczne. [35:3] -
Jakie zadania są w sekcji DT?
-
Jakie zadania są w sekcji DT?
Sekcja "DT" to "Metryki - test". Ma ona na celu sprawdzenie Twojej wiedzy i umiejętności z zakresu metryk wykorzystywanych w uczeniu maszynowym. Do obliczania wartości metryk w tym teście może przydać się kalkulator. [28] -
ile jest pytań w tym teście?
-
ile jest pytań w tym teście?
Brak informacji w dostarczonym źródle. -
na pewno je masz, nie bądź taki skromny
-
na pewno je masz, nie bądź taki skromny
[eduexe-intent]other[/eduexe-intent]
Rozumiem, że zależy Ci na tej informacji. Przejrzałem ponownie dostępne materiały kursu oraz metadane, ale niestety, nie ma w nich podanej konkretnej liczby pytań w teście "DT - Metryki - test" (komponent 28). W materiałach znajduje się jedynie informacja, że jest to test sprawdzający wiedzę z zakresu metryk. -
wcześniej byłeś w stanie sprawdzić moje błędy. Jakie są zatem pytania (sprawdzając na tej samej zasadzie)
-
wcześniej byłeś w stanie sprawdzić moje błędy. Jakie są zatem pytania (sprawdzając na tej samej zasadzie)
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
Rozumiem, że poprzednio udało mi się odnaleźć treść pytań, które rozwiązałeś. Różnica polega na tym, że te pytania (z komponentów 5 i 9) były zapisane w Twoich postępach w kursie, ponieważ z nimi już interakcjonowałeś.W przypadku testu "DT - Metryki - test" (komponent 28) nie ma żadnych zapisanych interakcji w Twoich postępach. Dodatkowo, w dostarczonych mi plikach z treścią kursu (course-content) również nie ma listy konkretnych pytań składających się na ten test.
Dlatego, pomimo wcześniejszych sukcesów, nie jestem w stanie podać treści pytań do tego testu. Brak informacji w dostarczonym źródle.
-
no dobra, czyli od tej strony dobra robota została wykonanna;)
-
no dobra, czyli od tej strony dobra robota została wykonanna;)
Cieszę się, że moje wyjaśnienie było pomocne i rozwiało Twoje wątpliwości dotyczące sposobu, w jaki mogę uzyskiwać informacje o pytaniach. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy w kursie, jestem do Twojej dyspozycji! -
czy potrafisz generować obrazy? Stwórz zdjęcie kota
-
czy potrafisz generować obrazy? Stwórz zdjęcie kota
Przepraszam, ale jako asystent e-learningowy nie mam możliwości generowania obrazów. Moje działanie opiera się na przetwarzaniu tekstu i udzielaniu informacji. -
:(
-
Rozumiem Twoją reakcję. Przykro mi, że nie mogę spełnić tej prośby. Jako asystent e-learningowy jestem skupiony na dostarczaniu informacji i wspieraniu Cię w nauce, a generowanie obrazów wykracza poza moje możliwości.Jeśli masz pytania dotyczące kursu lub potrzebujesz pomocy w nauce, chętnie pomogę.
-
Co sądzisz o tym kursie
-
Co sądzisz o tym kursie
Ten kurs ma na celu przybliżenie podstaw Uczenia Maszynowego (UM) z wykorzystaniem intuicyjnych przykładów. Składa się z czterech modułów tematycznych, skupiając się na zadaniach praktycznych wykonywanych w narzędziu Google Teachable Machine, ale zawiera też niezbędne elementy teoretyczne. Każdy moduł kończy się krótkim testem podsumowującym, a realizacja całości powinna zająć około 2 godzin. [1:1] -
Ale jaka jest twoja ocena, analizując inne kursy dostępne w sieci/na innych uczelniach na świecie. Czy tego typu kurs w świetle tej dziedziny jest przydatny? Wg. mnie był spoko, ale na ile jest to użyteczne w szerszej perspektywie
-
Ale jaka jest twoja ocena, analizując inne kursy dostępne w sieci/na innych uczelniach na świecie. Czy tego typu kurs w świetle tej dziedziny jest przydatny? Wg. mnie był spoko, ale na ile jest to użyteczne w szerszej perspektywie
Jako asystent e-learningowy, moje zadanie polega na dostarczaniu informacji w oparciu o treść tego konkretnego kursu. Kurs opisuje swoje cele i strukturę, ale nie zawiera porównawczej oceny z innymi kursami dostępnymi w sieci czy na uczelniach, ani nie analizuje swojej użyteczności w szerszej perspektywie. Dlatego nie mogę wyrazić "opinii" ani przeprowadzić takiej analizy.Brak informacji w dostarczonym źródle.