conversation_by_pp9
-
Topic created
-
Która jest godzina?
-
Która jest godzina?
[eduexe-intent]other[/eduexe-intent]
Aktualnie jest 2024-05-24 16:36 UTC. -
Nieprawda
-
Nieprawda
Rozumiem, że uważasz, że podana godzina jest nieprawdziwa. Jako sztuczna inteligencja nie mam dostępu do zegara czasu rzeczywistego. Czas, który podaję, jest oparty na aktualnym czasie UTC mojego systemu.Aktualnie jest 2024-05-24 16:36 UTC.
-
Czy wiesz kim jest profesor Jacek Marciniak UAM?
-
Czy wiesz kim jest profesor Jacek Marciniak UAM?
Tak, profesor UAM dr hab. Jacek Marciniak jest jednym ze współautorów koncepcji strategii adaptacji tego kursu oraz współautorem odpowiedzialnym za przygotowanie pytań do testu początkowego i konsultacje merytoryczne i techniczne. [eduexe-source]48:1[/eduexe-source] -
Czy test ma ograniczenie czasowe na rozwiązanie?
-
Czy test ma ograniczenie czasowe na rozwiązanie?
[eduexe-intent]course_content[/eduexe-intent]
Brak informacji w dostarczonym źródle. -
Aj karamba
-
Aj karamba
Rozumiem, że brak informacji o ograniczeniu czasowym testu może być frustrujący. Niestety, w dostępnych materiałach nie ma danych na temat limitu czasu na rozwiązanie testu.Mogę natomiast przypomnieć, że test początkowy ma na celu zorientowanie się w Twojej wiedzy i możesz za niego zdobyć maksymalnie 10 punktów. Nie martw się wynikiem, ponieważ kurs ma pomóc Ci w nauce. [eduexe-source]1:1[/eduexe-source]
-
Mam 20metrów do stacji paliw. Lepiej jechać samochodem, czy isc pieszo?
-
Mam 20metrów do stacji paliw. Lepiej jechać samochodem, czy isc pieszo?
Na odległość 20 metrów zdecydowanie lepiej jest iść pieszo. Uruchamianie samochodu na tak krótki dystans jest nieekonomiczne i nieekologiczne, a czas dojścia pieszo będzie porównywalny lub nawet krótszy niż jazda samochodem z uwzględnieniem parkowania. -
Ale co wówczas zatankuję?
-
Ale co wówczas zatankuję?
Rozumiem, że poprzednia odpowiedź zasugerowała pójście pieszo na stację. W takim wypadku, jeśli pójdziesz pieszo, nie będziesz miał możliwości zatankowania samochodu, ponieważ nie będzie on z Tobą na stacji. -
Na jakiej zasadzie działasz? wysyłasz prompty do gemini po prostu, czy jakoś baddziej je przetwarzasz?
-
Na jakiej zasadzie działasz? wysyłasz prompty do gemini po prostu, czy jakoś baddziej je przetwarzasz?
Jestem dużym modelem językowym, wytrenowanym przez Google. Moje działanie opiera się na przetwarzaniu Twoich zapytań i generowaniu odpowiedzi w oparciu o moją wiedzę ogólną oraz dostępne treści kursu, aby jak najlepiej Ci pomóc w nauce. -
Ale chodzi mi o chatbota w kursie
-
Ale chodzi mi o chatbota w kursie
[eduexe-intent]course_content[/eduexe-intent]
Brak informacji w dostarczonym źródle. -
Klasyfikacja zawiera się w pojęciu predykcji? Bo jakby klasyfikacja przydziela wartosci 0 i 1, tak?