conversation_by_e6o
-
-
Co to uczenie maszynowe?
-
Kim jesteś?
-
Hejka, widzisz mnie?
-
This post is deleted!
-
Hej, kim jesteś?
-
Hej, kim jesteś?
Jestem asystentem edukacyjnym w kursie e-learningowym na temat uczenia głębokiego i sztucznej inteligencji.
-
Co to uczenie maszynowe
-
Co to uczenie maszynowe
Uczenie maszynowe (Machine Learning) to dziedzina badań w sztucznej inteligencji zajmująca się rozwojem i badaniem algorytmów statystycznych, które potrafią uczyć się na danych i generalizować na dane niewidziane, a tym samym wykonywać zadania bez wyraźnych instrukcji.
-
Co to precyzja
-
jhfadskjfdsaf
-
jhfadskjfdsaf
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie w kontekście dostępnym. Czy możesz powtórzyć pytanie lub podać więcej informacji, aby mogłem lepiej zrozumieć, czego szukasz?
-
Co to precyzja
-
Co to precyzja
Precyzja to miara, która określa stosunek poprawnie sklasyfikowanych diagnoz pozytywnych do liczby wszystkich przypadków testowych sklasyfikowanych przez model jako pozytywne. Inaczej mówiąc, precyzja to proporcja prawidłowo sklasyfikowanych przypadków wśród wszystkich przypadków sklasyfikowanych jako pozytywne.
Przykładem z ilustracji w kontekście jest obliczenie precyzji w następujący sposób: liczbę prawidłowo wykrytych chorób (27) dzielimy przez liczbę wszystkich osób sklasyfikowanych przez model jako chore (31), co daje nam około 87% precyzji.
-
Co to metryka Fscore
-
Co to metryka Fscore
Metryka F-score to miara, która stanowi kompromis pomiędzy precyzją (precision) i czułością (recall). Jest to miara bardziej obiektywna niż każda z tych dwóch metryk z osobna. F-score bierze pod uwagę tylko 3 z 4 ćwiartek macierzy pomyłek, ignorując przykłady true negative (TN) - prawdziwie negatywne.
-
Co tam słychać?
-
Co tam słychać?
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie w kontekście dostępnym. Czy możesz powtórzyć pytanie lub podać więcej informacji, aby mogłem lepiej zrozumieć, czego szukasz?
-
Co potrafisz?
-
Co potrafisz?
Odpowiedź na to pytanie jest zawarta w historii rozmowy.
Jasnym jest, że potrafię odpowiadać na pytania kursantów, analizować teksty, wyjaśniać pojęcia, streszczać i parafrazować.