conversation_by_pkz
-
Topic created
-
O czym jest ten kurs?
-
O czym jest ten kurs?
[eduexe-intent]course_content[/eduexe-intent]
Kurs jest wprowadzeniem do teorii zbiorów rozmytych oraz ich zastosowań. Przedstawia podstawy logiki rozmytej, która wykracza poza klasyczne pojęcia prawdy i fałszu, aby opisywać nieprecyzyjne zjawiska. Dowiesz się z niego o zbiorach rozmytych i ich zastosowaniach w informatyce, np. w bazach danych, systemach sterowania czy przetwarzaniu języka naturalnego.[eduexe-source]componentId:1,slideId:1[/eduexe-source]
[eduexe-source]componentId:3,slideId:1[/eduexe-source]
[eduexe-source]componentId:3,slideId:4[/eduexe-source] -
Czy znasz moje bieżące postępy?
-
Czy znasz moje bieżące postępy?
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
Tak, mam wgląd w Twoje postępy.Z danych wynika, że jesteś na samym początku kursu. Do tej pory zapoznałeś/aś się z jego częścią wstępną (komponenty 1 i 2), spędzając w nim łącznie 44 sekundy. Twój ogólny status ukończenia kursu to "INCOMPLETE" (nieukończony).
-
Jakie są moje wyniki?
-
Jakie są moje wyniki?
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent] Na ten moment Twój ogólny wynik w kursie to 0 punktów. Analiza Twoich postępów pokazuje, że nie przystąpiłeś/przystąpiłaś jeszcze do żadnego z zadań ani testów sprawdzających wiedzę. Dlatego status ukończenia kursu jest oznaczony jako "nieukończony", a status zaliczenia jako "nieznany".