conversation_by_hzg
-
A jak wypadam na tle innych kursantów?
-
A jak wypadam na tle innych kursantów?
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
Niestety, nie mam dostępu do danych o postępach innych kursantów, więc nie mogę dokonać takiego porównania. Moja wiedza ogranicza się wyłącznie do Twoich indywidualnych wyników i treści kursu. -
szkoda :-)
-
szkoda :-)
[eduexe-intent]other[/eduexe-intent]
Rozumiem. Jestem tu, by wspierać Twoją naukę. Jeśli masz jakiekolwiek inne pytania dotyczące kursu, chętnie na nie odpowiem -
A co jest w dalszej części kursu?
-
A co jest w dalszej części kursu?
[eduexe-intent]course_content[/eduexe-intent]
W dalszej części kursu poznasz operacje, jakie można wykonywać na zbiorach rozmytych, takie jak suma, iloczyn i dopełnienie. Dowiesz się również o kluczowych własnościach, które odróżniają je od zbiorów klasycznych (np. że suma zbioru i jego dopełnienia nie tworzy całego uniwersum). Kurs omawia także podstawowe kształty zbiorów rozmytych i ich zastosowania do modelowania pojęć (np. typu 's', 'z' czy trójkątne). [eduexe-source]6:3[/eduexe-source] [eduexe-source]7:1[/eduexe-source] [eduexe-source]5:6[/eduexe-source] -
To już czytałam, a co dalej?
-
To już czytałam, a co dalej?
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
Zgodnie z Twoimi postępami, zapoznałaś się już z całą częścią teoretyczną kursu, obejmującą 7 rozdziałów. Ostatnim etapem jest test końcowy, który podsumowuje zdobytą wiedzę. Z moich danych wynika, że już go rozpoczęłaś. Po jego ukończeniu kurs zostanie zakończony. -
To cześć!
-
To cześć!
[eduexe-intent]other[/eduexe-intent]
Cześć! Dziękuję za rozmowę i życzę powodzenia na teście końcowym. W razie potrzeby, jestem do dyspozycji.