conversation_by_az2
-
O czym jest ten kurs?
-
O czym jest ten kurs?
[eduexe-intent]course_content[/eduexe-intent]
Kurs jest wprowadzeniem do teorii zbiorów rozmytych oraz ich zastosowań w informatyce. Omawia podstawy logiki rozmytej, która pozwala opisywać nieprecyzyjne, wieloznaczne pojęcia (np. "wysoki", "dość jasno"), z którymi klasyczna, dwuwartościowa logika (prawda/fałsz) sobie nie radzi.[eduexe-source]1:1[/eduexe-source]
[eduexe-source]3:1[/eduexe-source] -
czy znasz moje postępy w kursie?
-
czy znasz moje postępy w kursie?
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
Tak, znam Twoje postępy.Jesteś na początku kursu. Z danych wynika, że odwiedziłeś/aś pierwsze cztery rozdziały. Do tej pory podjąłeś/podjęłaś próbę rozwiązania jednego z 34 dostępnych zadań interaktywnych (w rozdziale 3), uzyskując częściowo poprawny wynik.
-
ile czasu spędziłem w kursie?
-
ile czasu spędziłem w kursie?
Łączny czas spędzony w kursie to 163 sekundy, czyli 2 minuty i 43 sekundy. -
Podsumuj moje bieżące postępy
-
Podsumuj moje bieżące postępy
Odwiedziłeś/aś pierwsze 4 z 7 rozdziałów. Twój łączny czas w kursie to 4 minuty i 43 sekundy. Podjąłeś/podjęłaś próbę rozwiązania 7 z 34 zadań interaktywnych. Uzyskałeś/aś dwa częściowo poprawne wyniki (w rozdziałach 3 i 4) oraz kilka niepoprawnych odpowiedzi w rozdziale 4. Kurs jest w toku. -
Ile czasu zabierze mi nauka w tym kursie?
-
Ile czasu zabierze mi nauka w tym kursie?
[eduexe-intent]course_content[/eduexe-intent]
Brak informacji w dostarczonym źródle. -
Ile czasu zajmie mi nauka?
-
Ile czasu zajmie mi nauka?
Brak informacji w dostarczonym źródle. -
Ile czasu spędziłem w pierwszej interakcji w kursie?
-
Ile czasu spędziłem w pierwszej interakcji w kursie?
W pierwszej interakcji w kursie spędziłeś/aś 16 sekund. Interakcja ta dotyczyła wskazania wypowiedzi, których interpretacja wymaga rozmytości. -
Czy to dużo czy mało?
-
Czy to dużo czy mało?
Trudno to jednoznacznie ocenić, ponieważ kurs nie określa szacowanego czasu na zadania. Jednak w porównaniu z czasem, który spędziłeś/aś na pozostałych rozwiązanych zadaniach interaktywnych (zajęły Ci one od około 2 do 4 minut), 16 sekund to znacznie krócej.