conversation_by_2i3
-
jak mi idzie nauka?
-
jak mi idzie nauka?
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
Jesteś w trakcie trzeciego rozdziału kursu. Do tej pory podszedłeś/podjęłaś do 6 zadań interaktywnych. W quizach Twoje odpowiedzi były częściowo poprawne. W zadaniach polegających na uzupełnieniu tekstu nie udało Ci się jeszcze podać prawidłowych odpowiedzi. Warto powtórzyć materiał z tego rozdziału i spróbować ponownie, aby utrwalić wiedzę przed przejściem do kolejnej części. -
ile czasu spędziłem do tej pory w kursie?
-
ile czasu spędziłem do tej pory w kursie?
Do tej pory spędziłeś/aś w kursie łącznie 9347 sekund, czyli 155 minut i 47 sekund. -
jak mi idzie nauka?
-
jak mi idzie nauka?
Pracujesz obecnie nad materiałem z czwartego rozdziału, ale Twoje postępy w rozdziale trzecim wskazują na pewne trudności. Podszedłeś/podjęłaś do wszystkich 6 zadań w tym rozdziale. W quizach Twoje odpowiedzi były częściowo poprawne lub niepoprawne, a w zadaniach na uzupełnianie tekstu nie udało Ci się udzielić prawidłowych odpowiedzi. Warto powtórzyć materiał z rozdziału 3, aby utrwalić wiedzę przed dalszą nauką. -
co mi nie poszło?
-
co mi nie poszło?
Analizując Twoje postępy w rozdziale 3, trudności sprawiły Ci następujące zadania:- Quiz "Sprawdź, czy rozumiesz" (slajd 2), w którym należało wskazać nieprecyzyjne wypowiedzi – po trzech próbach odpowiedź wciąż była niepoprawna.
- Zadania "Sprawdź się!" (slajd 5), gdzie nie udało Ci się podać poprawnych odpowiedzi dotyczących podstawowych pojęć i historii logiki rozmytej.
- Quiz o zastosowaniach logiki rozmytej (slajd 6), w którym po sześciu próbach Twoje odpowiedzi były tylko częściowo poprawne.
-
ile czasu spędziłem w kursie
-
ile czasu spędziłem w kursie
Do tej pory spędziłeś/aś w kursie łącznie 13643 sekundy, co daje 227 minut i 23 sekundy.