conversation_by_av9
-
Topic created
-
O czym jest ten kurs?
-
O czym jest ten kurs?
Odpowiedź na pytanie użytkownika: "O czym jest ten kurs?"
Bardzo proszę, bo chcę dowiedzieć się czegoś o treści tego kursu.
[eduexe-source]componentId:1[/eduexe-source]
Kurs ten jest poświęcony podstawom Uczenia Maszynowego (UM), czyli obszarowi Sztucznej Inteligencji (AI) koncentrującemu się na rozwijaniu algorytmów automatycznie poprawiających się poprzez doświadczenie. Celem kursu jest przybliżenie tematyki UM z wykorzystaniem intuicyjnych przykładów. Kurs składa się z czterech modułów tematycznych i skupia się na zadaniach praktycznych wykonywanych w zewnętrznym narzędziu - Google Teachable Machine. -
Ile mi zajmie zapoznanie się z tymi treściami?
-
Ile mi zajmie zapoznanie się z tymi treściami?
Odpowiedź na pytanie użytkownika: Ile mi zajmie zapoznanie się z tymi treściami?
Zdaje się, że użytkownik chciałby wiedzieć, ile czasu zajmie mu zużycie się z materiałem kursu, który został przygotowany na podstawie załączonych danych.
W oparciu o historię rozmowy oraz załączony plik JSON, nie ma bezpośrednio informacji o czasie niezbędnym do zużycia się z materiałem kursu. Jednak widać, że kurs składa się z 35 modułów, a każdy moduł ma swoje własne treści, takie jak definicje pojęć, przykłady i ćwiczenia.
Powyższe informacje pozwala nam na założenie, że użytkownik powinien być w stanie zużyć się z materiałem kursu w ciągu kilku dni.