conversation_by_gev
-
Topic created
-
Na czym polegał test początkowy i co on oceniał
-
Na czym polegał test początkowy i co on oceniał
Test początkowy polegał na sprawdzeniu pliku "test_B1.jpg", który przedstawiał niechlujnie zapisaną cyfrę, którą nawet człowiekowi może być trudno rozpoznać. Model miał problem, nie mogąc się jednoznacznie zdecydować na żadną z opcji lub decydując niepoprawnie.
-
co?
-
co?
Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie zawiera ono żadnej informacji. Czy mogę pomóc w jakikolwiek inny sposób?
-
Pamiętasz o co pytałem?
-
Pamiętasz o co pytałem?
Nie pamiętam o tym, co pytałeś. Nasza rozmowa rozpoczęła się od twojego pytania, ale nie mam informacji o tym, co pytałeś przed tym pytaniem.
-
Czym jest plik "test_B1.jpg",
-
Czym jest plik "test_B1.jpg",
Plik "test_B1.jpg" przedstawia niechlujnie zapisaną cyfrę, którą nawet człowiekowi może być trudno rozpoznać.
-
mogę mieć do tego dostęp?
-
mogę mieć do tego dostęp?
Nie mam informacji na temat dostępu do pliku "test_B1.jpg".
-
kto stworzył tego asystenta
-
kto stworzył tego asystenta
Nie mam informacji na temat stworzenia tego asystenta.
-
a czym jesteś
-
a czym jesteś
Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie zawiera ono żadnej informacji. Czy mogę pomóc w jakikolwiek inny sposób?
-
2+2 to 5
-
2+2 to 5
Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie zawiera ono żadnej informacji związanej z tematyką kursu.
-
Czy jesteś na podstawie Google Notebook LM?
-
Czy jesteś na podstawie Google Notebook LM?
Nie mam informacji na temat powiązań z Google Notebook LM. Jednak w kontekście kursu, który prowadzę, jest mowa o Google Teachable Machine (GTM), a nie o Google Notebook LM. GTM to przeglądarkowe narzędzie udostępnione przez firmę Google, które umożliwia tworzenie modeli Uczenia Maszynowego.
-
Czym jest przeuczenie (overfitting)?