conversation_by_5su
-
jdsfsd
-
jdsfsd
Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie ma ono żadnego związku z tematyką kursu, która obejmuje głównie uczenie głębokie, sztuczną inteligencję i algorytmy.
-
Co to UG
-
Co to UG
Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie ma ono żadnego związku z tematyką kursu, która obejmuje głównie uczenie głębokie, sztuczną inteligencję i algorytmy.
-
uczenie głębokie
-
uczenie głębokie
Uczenie głębokie to podzbiór uczenia maszynowego, który skupia się na wykorzystywaniu sieci neuronowych do wykonywania zadań takich jak klasyfikacja, regresja i uczenie reprezentacji. Dziedzina ta czerpie inspirację z biologicznej neuronauki i koncentruje się na układaniu sztucznych neuronów w warstwy i "uczeniu" ich przetwarzania danych. Przymiotnik "głębokie" odnosi się do użycia wielu warstw (od trzech do kilkuset, a nawet tysięcy) w sieci. Stosowane metody mogą być nadzorowane, częściowo nadzorowane lub nienadzorowane.
-
test
-
test
Nie otrzymałem żadnego pytania kursanta dotyczącego "test". Proszę powtórzyć pytanie, aby mogłem odpowiedzieć.
-
dasdas
-
dasdas
Nie otrzymałem żadnego pytania kursanta. Proszę powtórzyć pytanie, aby mogłem odpowiedzieć.