conversation_by_7vx
-
Topic created
-
Czy możesz wskazać mi, gdzie w teście początkowym popełniłem błędy?
-
Czy możesz wskazać mi, gdzie w teście początkowym popełniłem błędy?
[eduexe-intent]student_progress[/eduexe-intent]
Oto analiza błędów w teście początkowym:- W pytaniu o techniki NLP, oprócz "Tokenizacji" poprawna była też "Lematyzacja".
- W pytaniu o metryki oceny modelu klasyfikacyjnego, odpowiedź "Średni błąd kwadratowy" była niepoprawna.
- W pytaniu o przeuczenie (overfitting), należało zaznaczyć obie poprawne definicje, a nie tylko jedną.
- W pytaniu o techniki oceny jakości modelu, "Zbiór danych testowych" był odpowiedzią nieprawidłową.
-
Czy możesz podsumować moje wyniki w module A (przed testem)? Jak mogę rozszerzyć moją wiedzę?
-
Czy możesz podsumować moje wyniki w module A (przed testem)? Jak mogę rozszerzyć moją wiedzę?
W module A, przed testem, poprawnie ukończyłeś wszystkie 6 aktywności typu "Sprawdź się!". Oznacza to, że dobrze radzisz sobie z podstawowymi pojęciami wprowadzającymi do uczenia maszynowego.Aby rozszerzyć swoją wiedzę, kurs oferuje dodatkowy, praktyczny przykład w sekcji "Wprowadzenie do UM - dodatkowy przykład". Znajdziesz tam kolejne ćwiczenie z tworzenia modelu w Google Teachable Machine, które pozwoli Ci utrwalić zdobytą wiedzę.
-
Czy możesz powiedzieć mi, jak moje wyniki mają się do wyników innych użytkowników kursu?
-
Czy możesz powiedzieć mi, jak moje wyniki mają się do wyników innych użytkowników kursu?
Brak informacji w dostarczonym źródle.