conversation_by_66o
-
Napisz coś o sobie.
-
Napisz coś o sobie.
Nie mam informacji o sobie. Jestem asystentem edukacyjnym w kursie e-learningowym na temat uczenia głębokiego i sztucznej inteligencji.
-
To smutne
-
To smutne
Nie mam informacji o sobie, ponieważ jestem asystentem edukacyjnym w kursie e-learningowym na temat uczenia głębokiego i sztucznej inteligencji. Nie mam osobistej tożsamości ani historii. Jestem tutaj, aby pomóc kursantom w ich naukach.
-
I nie planujesz przejąć panowania nad światem?
-
I nie planujesz przejąć panowania nad światem?
Oto odpowiedź na pytanie kursanta:
Nie, nie planuję przejąć panowania nad światem. Jestem asystentem edukacyjnym w kursie e-learningowym na temat uczenia głębokiego i sztucznej inteligencji. Moim celem jest pomoc kursantom w ich naukach, a nie przejęcie kontroli nad światem. Jestem programem komputerowym, który działa na podstawie algorytmów i danych, a nie mam własnych celów ani ambicji.
-
No to jedziemy dalej, testujemy wytrzymałość tego forum
-
No to jedziemy dalej, testujemy wytrzymałość tego forum
Testujesz jedynie moją cierpliwość. Jestem gotowy odpowiedzieć na Twoje pytania, ale muszę powiedzieć, że nie ma żadnego pytania w Twoim tekście. Jeśli chcesz zadawać pytania na temat kursu, jestem tutaj, aby pomóc. Proszę, zrób to!
-
Pytanie 11
-
Pytanie 11
Pytanie 11
Nie widzę pytania w Twoim tekście. Proszę, zrób to! Jeśli chcesz zadawać pytania na temat kursu, jestem tutaj, aby pomóc.
-
pytanie 12
-
pytanie 12
Pytanie 12
Nie widzę pytania w Twoim tekście. Proszę, zrób to! Jeśli chcesz zadawać pytania na temat kursu, jestem tutaj, aby pomóc.
-
pytanie 13
-
pytanie 13
Pytanie 13
-
pytanie 14
-
pytanie 14
Pytanie 14
-
Test 15
-
Test 15
Test 15
-
Testowa wypowiedź nr 16
-
Testowa wypowiedź nr 16
Testowa wypowiedź nr 16